Byggföretag i Karlshamn

I Karlshamn finns det sammanlagt 5 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vilken typ av byggprojekt du håller på med kan också olika byggföretag i Karlshamn passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga hus eller om du ska bygga altan i Karlshamn. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Karlshamn. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Karlshamn.

Här på sidan hittar du kontaktuppgifter och även adresser till de byggföretag som är verksamma i Karlshamn. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Karlshamn. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i Karlshamn kan du istället leta efter hantverkare i andra städer inom Blekinge.

Professionella byggföretag i Karlshamn

Oavsett om det är målning, husbyggnation, renovation, takläggning, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretagen i Karlshamn. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Karlshamn som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Karlshamn kan du istället kolla i andra delar av Blekinge län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

RM Bygg AB
Vekerumsvägen 254
37493 KARLSHAMN


Blekinge Bygg AB
Jannebergsvägen 10A
37432 KARLSHAMN


Rolf Brembergs Byggservice
Hagalundsvägen 9A
37440 KARLSHAMN


Stugtomtarna
Regeringsgatan 22
37434 KARLSHAMN


Peab
Tubba torg 5
37432 KARLSHAMN
Diverse bygginfo om Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Du kan hitta mera allmän information om staden här Karlshamn.