Byggföretag i Falun

I Falun finns det sammanlagt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vilken typ av byggprojekt du håller på med kan också olika byggföretag i Falun passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga hus eller om du ska bygga altan i Falun. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Falun. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Falun.

Här på sidan hittar du kontaktuppgifter och även adresser till de byggföretag som är verksamma i Falun. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Falun. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i Falun kan du istället leta efter hantverkare i andra städer inom Dalarna.

Professionella byggföretag i Falun

Oavsett om det är målning, husbyggnation, renovation, takläggning, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretagen i Falun. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Falun som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Falun kan du istället kolla i andra delar av Dalarna län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Peab Byggservice
Västermalmsvägen 11
79177 FALUN


HMB Construction AB
Norra Järnvägsgatan 1
79135 FALUN


Multibygg I Dalarna AB
Engelbrektsgatan 25
79160 FALUN


Byggarna i Falun Mikael Lusth AB
Sturegatan 6
79151 FALUN


Byggab
Vallavägen 14
79142 FALUN


Bygg Och Byggnadsvård Falu Timmerprodukter
Haminavägen 10
79141 FALUN


DB Bygg AB
Pelle Bergs backe 3A
79150 FALUN


ByggTjänst i Falun AB
Matsarvsvägen 9
79177 FALUN
Diverse bygginfo om Falun

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Du kan hitta mera allmän information om staden här Falun.