Byggföretag i Sälen

I Sälen finns det sammanlagt 5 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vilken typ av byggprojekt du håller på med kan också olika byggföretag i Sälen passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga hus eller om du ska bygga altan i Sälen. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Sälen. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Sälen.

Här på sidan hittar du kontaktuppgifter och även adresser till de byggföretag som är verksamma i Sälen. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Sälen. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i Sälen kan du istället leta efter hantverkare i andra städer inom Dalarna.

Professionella byggföretag i Sälen

Oavsett om det är målning, husbyggnation, renovation, takläggning, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretagen i Sälen. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Sälen som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Sälen kan du istället kolla i andra delar av Dalarna län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Lind-Byggen
Sälenvägen 50
78067 SÄLEN


Byggtjänst I Sälen AB
Högstrand 45
78067 SÄLEN


Magnus Jansson Bygg, AB
Viken 165
78067 SÄLEN


Peab
Skolvägen 3
78067 SÄLEN


Knut & Sune Olsson Byggservice AB
Röen 313
78067 SÄLEN
Diverse bygginfo om Sälen

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Du kan hitta mera allmän information om staden här Sälen.